Aim Point

AimPointCertified-Black_TranslucentTapani Saarentola PGA Finland

AimPoint certifikoitu valmentaja Aurinkorannikolla vuodesta 2012.

AimPoint:

Aimpoint on greeninlukusysteemi, joka auttaa pelaajaa upottamaan putteja enemmän ja auttaa greenin lukemisessa. Voit lukea greenin kaikilla maailman greeneillä, koska jokainen puttilinja on luettavissa oikein ja näin jokainen putti on upotettavissa. Muutama putti vähemmän kierroksella parantaa tulosta tuntuvasti.

Olet sitten aloittelija tai ammattilainen, AimPoint metodi auttaa sinua hahmottamaan greenin aivan eri tavalla. AimPointin avulla opit tähtäämään paremmin. Koko homman takana on fysiikka, jolloin voimme laskea ja ennakoida tuleva putti. AimPoint metodia käyttävät monet huippuammattilaiset esim. Stacey Lewis, Justin Rose ja suomalaisita Mikko Ilonen ja suuri joukko tulevaisuudenlupauksia.

AimPoint Fundamentals klinikan kesto on noin 2 tuntia. Metodiin ei kuulu mitään teknisiä apuvälineitä, niiden sijaan golfari oppii lukemaan minkä tahansa griinin millä tahansa kentällä. Fundamentals klinikka rajoittuu yhteen suuntaan kallistuviin putteihin 6 metrin säteellä reiästä. Klinikan aikana opetellaan mm. seuraavat asiat:

  • kaltevuuden suunta

  • kaadon määrän arviointi

  • AimChartin käyttö

  • griinin nopeuden mittaaminen (Stimp)

  • päätöksentekoprosessi

  • optimaalinen upotusvauhti

Fundamentals-klinikan hinta on 100 euroa sisältäen Minä ja MarkAimChart -vihkon. Jos olet jo käynyt Fundamentals-klinikan ja haluat kerrata oppimaasi, niin ota yhteyttä. Olet tervetullut käymään klinikan uudestaan kunhan seuraava vapaa paikka löytyy.

28.10.2012 Pidettiin Costa Del Solin ensimmäinen AimPoint greeninlukuklinikka Lauro Golf Akatemiassa. Mark Sweeney USA:sta piti ensimmäisen klinikan rannikon valmentajille. Heitä oli paikalla yli 10.

Samalla Mark Sweeney certifikoi minut yhdeksi AimPoint kouluttajaksi.

Katso alla oleva video, niin saat kuvaa siitä miten homma toimii, tai käy Aim Point Golf sivuilla tästä.

 

 

Juuso Vilamaan ja Red Zone drilli.

Valitaan 90 asteen kulma ja esim. 2 % kallistus. Mitataan kahdeksan aloituspaikkaa, ensimmäinen 90 cm ja siitä 30 cm välein aina 3 m saakka. Tour keskiarvo 6 / 8.

Speed control by Tapsa

Huom! Jos ääni ei kuulu niin klikkaa kaiuttimen kuvaketta.