Colegio Finlandes

banneri1

Aurinkorannikon suomalainen koulu – Colegio Finlandés

GOLF JA KOULU

Jos haaveilet golfin ja koulun yhdistämisestä, niin Aurinkorannikolla se onnistuu hienosti. Sinun on vain tarkistettava koululta opiskelupaikan saatavuus. Kannattaa olla ajoissa ja ottaa yhteyttä suoraan kouluun info@suomalainenkoulu.net.

Koulu ei itse järjestä golfvalmennusta vaan sen hoitaa PGA pro Tapani Saarentola TSGOLF Academy, joka toimii Lauro Golfissa vain 25 min. päässä koululta.

Tästä pääset tutustumaan koulun sivuihin, josta löydät infoa ja yhteystiedot.

COLEGIO FINLANDES

Espanjan Aurinkorannikolla Fuengirolassa Costa del Solilla, on vuodesta 1991 lähtien toiminut yksityinen suomalainen peruskoulu, jossa annetaan opetusta kaikilla perusopetuksen vuosiluokilla 1-9 sekä lukiokoulutusta. Myös esiopetusta tarjotaan.

Koulu on Suomen perusopetuslain alainen yksityiskoulu, jolla on todistuksenanto-oikeus ja se saa oppilaskohtaista valtionapua Suomesta. Sillä on myös Espanjassa virallinen asema ja toimilupa. Koulusta on siten mahdollisuus siirtyä myös espanjalaiseen kouluun (peruskoulu/lukio).

Koulun opetussuunnitelmassa painotetaan mm. kansainvälisyyttä, luovuutta, omien juurien ja kotimaan kunnioittamista sekä Espanjan ja yleensä eurooppalaisen kulttuurin tuntemusta. Opetusohjelma sisältää kielet englanti, ruotsi, saksa ja ranska  sekä espanjan kieli kaikilla luokka-asteilla.

Opetussuunnitelmassa painottuvat yksilöllisyys ja omatoimisuus. Lisäksi ympäristössä olevat muut ulkomaankoulut sekä espanjalaiset koulut tarjoavat monet mahdollisuudet kansainvälisiin kontakteihin.