Kaikki

Tutustu FugeGolfTeamLauron tukiteamiin

leaf

Vuodesta 2009 toiminut Leaf Areena pitää sisällään monipuoliset liikuntatilat koko perheelle. Kolme peliareenaa tarjoavat hulppeat puitteet isojenkin turnausten järjestämiseen. Lasten Mehukattimaailmassa viihtyy koko perhe. Golfmaailma taas tarjoaa monipuoliset harjoitteluolo-suhteet ympäri vuoden. Sieltä löytyy lähipelialue, mini-golfrata, golfsimulaattori ja opetusta.

 

katsastus

Me Plus Katsastusasemien yrittäjät haluamme palvella asiakkaitamme kaikissa ajoneuvoihin liittyvissä katsastusasioissa ammattitaidolla, asiantuntevasti ja ennen kaikkea hyvällä ja aidolla palveluasenteella.Kaikilta meidän katsastusasemilta onnistuvat myös rekisteröintipalvelut, omistajan vaihdot, vakuutukset sekä siirtoluvat. Olemme yrittäjävetoinen, aidosti suomalainen ja paikallinen yritys.

joonel

 

”Tehokkuutta ja laatua voi parantaa myös suunnitteluprosesseissa”. Joonel Invest auttaa pk-yrityksiä liiketoiminnan strategisessa kehittämisessä ja yritysjärjestelyissä. Yli 25 vuoden kokemus yleis- ja talousjohdon vastuutehtävissä sekä pääomasijoittamisessa.

Posted in Uutiset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *